TOKİ Şehit Öğretmen Güzin Yılmaz İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır

Misyon: Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: -

Saatler: 08.50-14.20
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (318) 2562054

WEB - https://guzinyilmazilkokulu.meb.k12.tr

Adres - YUVA MAH. 2602 SK. NO 39 MERKEZ / KIRIKKALE

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuz Yuva Mahallesi TOKİ Blokları içerisinde yer almaktadır.

Adres - YUVA MAH. 2602 SK. NO 39 MERKEZ / KIRIKKALE

Ulaşım Okulumuz Yuva Mahallesi TOKİ Blokları içerisinde yer almaktadır. Şehir merkezinden toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl merkezine 5 km uzaklıktadır.